Gizlilik Sözleşmesi

Üye olurken girmiş olduğunuz tüm bilgiler, 3. parti firma veya kişilerle paylaşılmayacaktır. Misafir üye olarak da hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Sitemiz zaman zaman üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler, promosyon bilgileri gönderebilir. Üyelerimiz bu bilgileri alıp almama konusundaki seçimlerini üye olurken yapabilir ve sonrasında üye girişi yaptıktan sonra hesap bilgileri bölümünden değiştirebilir.
Üye olurken verdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve siz değiştirebilirsiniz. Üye giriş bilgilerinizi güvenli koruduğunuz takdirde başkalarının sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Bu sistem kırılması mümkün olmayan bir uluslararası bir şifreleme standardıdır.

modasimdi.com, üye olurken girdiğiniz genel kullanıcı bilgilerini (ad-soyad, e-mail, adres, telefon gibi) yalnızca, sitenin verdiği hizmetleri daha etkin kılmak için kullanır veya iş ortaklarıyla paylaşır. Bu hizmetler; fiyat indirimleri ve kampanyalardan kullanıcıları haberdar etmek, anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarıyla siparişlerinizin ulaştırılması, satın aldığınız ürün veya hizmetlerin faturalanması gibi.

Kredi Kartı Güvenliği

Kredi kartınızın güvenliği SSL şifreleme teknolojisiyle sağlanmaktadır. Kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada tarayıcınızın en alt kısmında bir kilit simgesi göreceksiniz.
Bu simge GlobalSign tarafından sağlanan 128 Bit SSL Sertifikasını temsil etmektedir. Ayrıca ödeme yapılırken kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfalarda internet adres bölümü http den https ye dönüşecektir.
SSL teknolojisi ile, ödeme süreci başladığında siteden bağımsız olarak, kullanıcı bilgisayarı ile banka arasında doğrudan şifreli bir iletişim kurulmakta ve tarayıcınız vasıtası ile gönderdiğiniz hiçbir bilgi modasimdi.com çalışanları ya da üçüncü şahıslar tarafından görülmemektedir.
Sitemizde Güvenli Ödeme olarak görünen ikonu tıkladığınızda güvenlik sertifikamızla ilgili kayıtlara ulaşabilirsiniz.

E-Posta Güvenliği :

Modasimdi.com destek birimlerine, herhangi bir siparişinizle ilgili olarak göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir.
Firmamız e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiç bir koşulda garanti edemez.

Kullanıcının Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

Bizim aldığımız tüm güvenlik önlemlerine rağmen kullanıcının da bazı güvenlik tedbirlerini alması önemlidir. Tarayıcınızın güvenlik ayarlarının en üst seviyede ve güncel olması, gerekli antivirüs vb. yazılımların yüklenmesi, şifrelerinizi ya da önemli kişisel bilgilerinizi bilgisayarınızda yazılı olarak bulundurmamanız gibi.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok